Pollog, mbi 50 gjoba për shoferët për shkelje në trafik

Pollog, mbi 50 gjoba për shoferët për shkelje në trafik

Sektori për Punë të Brendshme Tetovë edhe gjatë kësaj jave është duke realizuar aktivitete të përforcuara kontrolluese në trafik.

Dje (17-shkurt) janë zbuluar dhe në bazë të ligjit janë sanksionuar mbi 50 lloje të ndryshme të shkeljeve nga vozitësit në komunikacion.

“Numri më i madh prej tyre kanë të bëjnë me keqparkimet e veturave, drejtim të automjetit pa patentë shoferi, mungesa e pajisjeve dimrore, shpejtësia e papërshtatshme sipas kushteve në rrugë, mospërdorimi i rripit të sigurisë, dhe shkelje tjera të cilat janë rrumbullaksuar me 41 vërejtje me shkrim dhe me 7 fletëpagesa për kundërvajtje dhe po aq feltëpagesa të detyrueshme për kundërvajtje”, thuhet në njoftimin e policisë së Pollogut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *