Pollogu “vlon” nga vozitësit pa leje për qakullim dhe ata që nuk mbajnë llogari për parkim

Pollogu “vlon” nga vozitësit pa leje për qakullim dhe ata që nuk mbajnë llogari për parkim

Në aktivitetet e intensifikuara të ditës së djeshme të kontrollit në trafik për rend dhe siguri më të madhe lidhur me parkimin e automjeteve, policia ka sanksionuar gjithsej 21 automjete të keqparkuara dhe të parkuara në mënyrë të parregullt.

“Të njejtat vetuar janë ngritur me anë të shërbimit komunal të marrimandës (TE-16 dhe GV-5). Krahas këtyre, në Tetovë u sanksionuan 8 persona të cilët kanë drejtuar automjetet pa kaluar provimin për patentë shoferi, 3 automjete me regjistrim të skaduar, si dhe kundërvajtje të tjera”, njofton policia.

Të gjitha shkeljet janë kompletuar me parashtresat përkatëse në përputhje me Ligjin për Sigurinë e Trafikut Rrugor dhe Ligjin për Automjetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *