Prej nesër shkurtohet ora policore, edhe në fundjavë

Prej nesër shkurtohet ora policore, edhe në fundjavë

Qeveria në seancën e sotme, ashtu siç kishte paralajmëruar edhe dje, ka vendosur të shkurtojë orën policore në vend.

Ora policore: nga e hëna në të premte 19h – 05h, e shtunë ora policore fillon 15h – 05h, e diel – 24h orë policore. (Përjashtime për personat e moshuar si dhe për personat deri në 18 vjeç).

Vendimi hyn në fuqi nga e nesër, e enjte 23.04.2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *