Prokurorja Janeva do t’i paraqesë akuzat e para para zgjedhjeve

Prokurorja Janeva do t’i paraqesë akuzat e para para zgjedhjeve

Nga 15 dhjetori deri më 15 mars, prokurorja speciale Katica Janeva dhe ekipi i saj, planifikojnë që t’i tregojnë rezultatet e para nga puna e tyre para publikut, gjegjësisht në këtë periudhë t’i paraqesin akuzat e para, njofton Fokus.

Sipas planit financiar të prokurores speciale e cila sot e ka publikuar, Janeva ka kërkuar buxhet për rreth një milion euro dhe 124 të punësuar.

“Fondi i paraparë është për është projektuar si i domosdoshëm për prokurorin publik që ta mbarojë këtë, për momentin funksioni më i përgjegjshëm në Republikën e Maqedonisë”, shkruan në raportin financiar të prokurores Janeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *