Protestë para Qeverisë, pas “bombës” numër 29

Protestë para Qeverisë, pas “bombës” numër 29

11-620x320Pas publikimit të bombës së sotme e që kishte të bëj me të vërtetën për vrasjen e të riut Martin Neshkovski, qytetarët në rrjetet sociale Facebook dhe Twitter, të revoltuar nga përmbajtja e bisedave kanë paralajmëruar protestë përpara Qeverisë, prej orës 18:00.

“Incizimet e sotme janë fakte për vrasjen të cilën kjo Qeveri provoi ta mbuloj, për brutalitetin policor për të cilin MPB-ja nuk mori përgjegjësi”, thuhet në njërën prej thirrjeve, në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *