Pyjet e Maqedonisë: Do të respektohen të gjitha marrëveshjet për furnizim me dru për ngrohje

Pyjet e Maqedonisë: Do të respektohen të gjitha marrëveshjet për furnizim me dru për ngrohje

NP “Pyjet e Maqedonisë” sot mbajti kolegjium në përbërje të zgjeruar me drejtorët, udhëheqësit dhe përfaqësuesit nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë, me qëllim të gjetjes së zgjidhjes për furnizim me drurë për ngrohje për popullatën, njofton MIA.

“Janë lidhur marrëveshje për 385.216 m3 dru për ngrohje, prej të cilave janë dërguar 327.020 m3 dru për ngrohje” thuhet në kumtesën e NP “Pyjet e Maqedonisë”. Në takim është dakorduar deri më 1 nëntor të dërgohen edhe 26.492 m3 dru për ngrohje, ndërsa pjesa tjetër deri më 15­të nëntor të këtij viti.

Deri në fund të vitit, siç është theksuar në kumtesë, 10.000 m3 dru për ngrohje duhet t’u dorëzohen personave juridikë sipas marrëveshjeve. “Në këtë mënyrë obligimet të cilat i kemi do të përfundojnë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *