Qëndronin ilegalisht në Gostivar, arrestohen dy shtetas shqiptarë

Qëndronin ilegalisht në Gostivar, arrestohen dy shtetas shqiptarë

Dje (25- mars) rreth orës 11 e 50 minuta, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë- Departamenti për punë të brendshme Gostivar, i kanë arrestuar 33-vjeçarin U.R. dhe 24-vjeçarin M.K. nga Republika e Shqipërisë, të cilët ilegalisht kanë qëndruar në rajonin e Gostivarit dhe të njëjtit nuk kanë poseduar me vete asnjë lloj dokumenti për identifikim.

Dy shtetasit shqiptar, janë mbajtur në Stacionin e policisë së Gostivarit, për procedurë të mëtutjeshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *