Reshjet e shiut: rrëshqitje gurësh, inertesh në rrugën regjionale Sërmnovë – Gostivar

Reshjet e shiut: rrëshqitje gurësh, inertesh në rrugën regjionale Sërmnovë – Gostivar

Reshjet e shiut që kanë shoqëruar Gostivarit, kanë bërë që të vështirësohet qarkullimi në rrugën e regjionale Sërmnovë – Gostivar.


Në këtë segment rrugor, fenomeni i rënieve të dherave e gurëve është evident çdo vit, duke sjellë probleme në qarkullimin e automjeteve. Kompania mirëmbajtëse ka dal në terren dhe po punon vazhdimisht për pastrimin e rrugës, ndërsa apelon te drejtuesit e automjeteve për kujdes gjatë udhëtimit për shkak të pikave të rrezikshme të këtij segmenti ku rrëshqitja e dherave dhe gurëve është gjithnjë e pranishme në mot me shi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *