RMV, sërish do të lirohen çmimet e derivateve

RMV, sërish do të lirohen çmimet e derivateve

Komisioni Rregullator i Energjisë ka vendosur që çmimet e derivateve të lirohen edhe këtë javë. Benzinat do të lirohen për dy denarë ndërsa dizeli për një denarë e gjysmë.

Kështu çminimet e benzinës EUROSUPER BS-95 dhe do të kushtojë 62 denarë, ndërsa EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 64 denarë.

Ndërsa EURODIESEL (DEV) 54.50 denarë për litër. Vaji ekstra i lehtë për amvisëri do të shitet për 45.50 denarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *