Rrahje para një kazinoje në Gostivar

Rrahje para një kazinoje në Gostivar

Herët mëngjesin e sotëm, rreth orës 04.00, në rrugën “151” në Gostivar, pjestarët e policisë, kanë privuar nga liria 55-vjeçarin Z.A. nga Gostivari, i cili gjysmë ore më herët në një kazino në rrugën “Borçe Jovanovski” në Gostivar e ka sulmuar me mjet të mprehtë personin S.A. 33 vjeçar nga Debreshi i Gostivarit.

I njëjti është ndaluar në Stacionin Policor- Gostivar dhe pasi çështja të sqarohet dhe dokumentohet plotësisht, do të përgatitet parashtresë adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *