Rregullohet pjesa e prapme e oborrit të shkollës “Bashkimi”

Rregullohet pjesa e prapme e oborrit të shkollës “Bashkimi”

Pjesa e prapme e oborrit të SHF “Bashkimi” tanimë është kthyer në një sipërfaqe të shfrytezueshme si për nxënësit, ashtu edhe për qytetarët që banojnë përreth.

Drejtoria e SHF “Bashkimi” në bashkëpunim me Ndërmarrjen komunale “Parkingje Publike dhe Gjelbërim”, përfunduan fazën e parë të rregullimit, respektivisht u bë pastrimi dhe nivelizimi, ndërsa në fazën e dytë do të bëhet mbjellja e gjelbërimit dhe vendosja e ulesëve, me çka do të krijohet një ambient i sigurt dhe i shfrytezueshëm për nxenesit, mësimdhënësit dhe banorët lokale.

117955462_10223561620409683_3264416227336765675_n

118122337_10223561620889695_8231114767021410465_n

118213750_10223561621089700_7459654211084183522_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *