Rrjeti i madh i dyqaneve për produkte të shtëpisë Comodita Home po rritet akoma më tepër

Rrjeti i madh i dyqaneve për produkte të shtëpisë Comodita Home po rritet akoma më tepër

Тë mërkurën (11 Nëntor), Comodita Home hap dyqanin e 17 në Maqedoni, në qendrën e
qytetit në Gostivarë përballë bankës NLB. Hapja e madhe do të bëhet në orën 12, ku
Comodita Home hap dyert për të gjithë klientët e saj me shumë befasi, dhurata e zbritje deri
në 70% në të gjitha kategoritë e produkteve.

Klientët kanë mundësinë të marrin dyshek Comodita me çmime atraktive duke filluar nga
2999 denarë. Për të gjithë ata që duan të rifreskojnë dhomën e tyre të gjumit, përfitoni nga
zbritja deri në 70% në shumë produkte të dhomës së gjumit si: jorganë, jastëk, sete
çarçafësh, sete mbulesash shtrati, sete të rrobave të banjos apo batanije nga më të
ndryshmet. Por, edhe kuzhinën mos e lini pa e kompletuar me produkte nga gama e gjerë që
ofron Comodita Home me zbritje. Koleksioni më i ri i aksesorëve do të ndriçojë dhe
zbukurojë çdo ambient të shtëpisë tuaj.

Për kënaqësinë edhe më të madhe të klientëve të saj, veçanërisht për ata që duan të blejnë
jastëk me kualitet të lartë, Comodita Home vjen me ofertën më të mirë në treg. Për vetëm
555 denarë ju do të merni një pako me 5 jastëk Classic Gold Memory.

Më 11 Nëntor ejani dhe zbuloni të gjitha befasitë, ofertat dhe zbritjet në hapjen e madhe të
dyqanit Comodita Home në Gostivar – në qendrën e qytetit përballë bankës NLB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *