Sa lehtë, një ndër hitet botërore…

Sa lehtë, një ndër hitet botërore…

Një ndër hitet më të mëdha botërore. Vetë Stroma nuk është frikësuar që të tregojë sekretin e një ndër këngëve të tija më të suksesshme e cila njëherësh i dha famë në arenën e këngëtarëve me të spikatur në europe, por edhe nëper botë…
Stromae sot gëzon popullaritet të madh në Francë, dhe këngët e tij me shumë gjasa janë më të dëgjuarat ndër këngëtarët më të mirë që këndojnë frengjisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *