Sheqerinska: Do ta ulim numrin e ministrive dhe të deputetëve

Sheqerinska: Do ta ulim numrin e ministrive dhe të deputetëve

“Vendi ka shumë deputetë  në krahasim me Gjermaninë, ku ka një deputet në 127.768 banorë dhe Serbinë ku ka një deputetë në 28.658 banorë. Tek në ky numër është 17.130”, kështu është shprehur Radmila Sheqerinska, nënkryetare e LSDM në tribunën e organizuar dje para qytetarëve të Shkupit.

Sipas saj edhe numri i ministrive është i madh.

“Maqedonia është vend i varfër që nuk ka para për qytetarët, por ka për pagat e deputetëve dhe të ministrave. Ne do ta ulim numrin e ministrive, ndërsa në parlament do të ngrejmë iniciativë edhe për numrin e deputetëve”, theksoi Sheqerinska./Portalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *