Shmanget përplasja e dy trenave afër Velesit

Shmanget përplasja e dy trenave afër Velesit

Në stacionin hekurudhor “Rajko Zhinzifov” afër Velesit rreth orës 10 sot në mëngjes është shmangur përplasje e drejtpërdrejt e dy automjeteve për udhëtim, pasi njëri ka kaluar në sinjal të kuq, deklaroi për MIA-zëdhënësi i HM Infrastruktura Nevzat Mamuti.
Trenat kanë qarkulluar në relacionin Shkup-Veles.
Sipas zëdhënësit të HM Infrastruktura, nuk ka pasoja, ndërsa ekipet profesionale janë në terren dhe e hetojnë rastin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *