Shoqata e diasporës “Sërmnova” organizon aksion bamirës

Shoqata e diasporës “Sërmnova” organizon aksion bamirës

Të nderuar Sërmnovarë, bamirës, humanist dhe të gjithë ju përkrahës të shoqatës, që pa ju nuk behej asnjë punë e asnje vepër humane.

Duam të Ju njoftojmë, se në bazë të vlerësimit si nje rast shumë i rëndë, dhe si nje shtëpi gati se e pa banueshme, ne kryesia e shoqatës, duke shpresuar në mbështetjen dhe zemërgjërsinë tuaj morrëm përsipër iniciativen për renovimin , bëhet fjalë për shtëpinë e Mersad Mehmedit.

Nga përllogaritja e bërë, ky renovim do të kushtojë 4000€.

Pë hirë të transparencës lista e donatorëve do të bëhet publike.

Donacionet e juaja mundeni ti dergoni tek kryesia dhe përfaqësuesit e shoqatës tonë.

Ju faleminderit shumë !

124364085_1499738543748629_3927437798135852677_n

124769709_1499738493748634_6437089829752247060_n

124964513_1499738663748617_8091301476713142386_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *