Solo Reisen, agjencioni më i sigurt për të udhëtuar në Zvicër në kohë pandemie

Solo Reisen, agjencioni më i sigurt për të udhëtuar në Zvicër në kohë pandemie

Të gjithë ata që po presin me padurim të udhëtojnë sërish për në Zvicër, mund të konsiderojnë agjencionin turistik “Solo Reisen”, si më të sigurtin në kohë pandemie. Ristem Memedi, menaxher i udhëtimeve për në Zvicër, thotë se rreziku i infeksionit në autobusë është i pamundur.

duu0

“Rreziku i infeksionit në autobusë është akoma i ulët, ekziston gjithashtu një koncept mbrojtjeje. Maska janë një element. Sigurisht, ka edhe ventilim brenda autobusëve. Është një element i rëndësishëm pse rreziku i infeksionit perceptohet si i ulët”, ka thënë ai, për të shtuar se udhëtimet bëhën duke respektuar në maksimum rekomandimet shtetërore dhe shëndetësore dhe duke u kujdesur në veçanti për shëndetin e udhëtarëve.

Vetëm ditën e sotme janë nisur për në Zvicër tre autobusë me udhëtarë, dy nga Gostivari dhe një nga Shkupi. Disa për herë të parë e të tjerët shumë herë me rradhë, por që të gjithë janë të kënaqur nga organizimi i udhëtimeve që bën “Solo Reisen”.

oiupug980

Thonë se agjencioni deri më tani ka dëshmuar traditë, seriozitet dhe korrektësi. Ndryshe, “Solo Reisen” tanimë 15 vite me rradhë vijon të mbetet zgjedhja më e mirë për të udhëtuar nga Gostivari për në Zvicër dhe anasjelltas. Udhëtimet organizohen nga tre herë në javë si nga Maqedonia e Veriut ashtu edhe nga Zvicra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *