Spitali i Gostivarit furnizohet me auto-ambulancë me vlerë prej 25 mijë euro

Spitali i Gostivarit furnizohet me auto-ambulancë me vlerë prej 25 mijë euro

Spitali i përgjithshëm “Ferid Murad” në Gostivarit është furnizuar me auto-ambulancë për transportin e pacientëve spitalorë e cila kapë vlerën e reth 25.000 eurove.

“Drejtori Dr.Jakup Jakupi pas takimeve të shumta që pati me përfaqësues të Ministrisë së Shëndetsisë dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë sot më datë 20.02.2020 ariti të sigurojë një AUTO AMBULANCË për transportin e pacientëve spitalorë e cila kapë vlerën e reth 1.500.000 den (25.000 eur). Gjithashtu ju rikujtojmë se në muajin Prill 2018 nga organizata joqeveritare Tika aritëm të sigurojmë edhe dy AUTO AMBULANCA të modelit më të ri të pajisura për mbrenda me një aparaturë mjeksore tepër moderne”, thuhet në njoftimin e Spitalit të Gostivarit.

Nga ana e Drejtorit, thuhet në njoftim, çelsat e AUTO AMBULACËS ju dorëzuan udhëheqësit të parkut vozitës z.Nijazi Sulejmanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *