Sulm fizik ndaj një 30 vjeçari nga Gostivari

Sulm fizik ndaj një 30 vjeçari nga Gostivari

Tridhjetë vjeçari D.S. nga Gostivari, dje në orën 11:15 në SPB Tetovë ka raportuar se në një lokal në kryqëzimin e rrugëve “Vëllezërit Gjinovski” dhe rrugën “18 Nëntori” kishte qenë i sulmuar fizikisht nga një person nga Gostivari, i cili sipas raportit gjatë sulmit kishte përdorur edhe mjet metalik.

Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *