Sulm fizik ndaj një qytetari të Gostivarit

Sulm fizik ndaj një qytetari të Gostivarit

Dje (21-qershor) në ora 12 e 30 minuta, 58- vjeçari F.R. nga Gostivari, në SPB Tetovë ka denoncuar se të njëjtën ditë rreth orës 11 e 30 minuta, në rrugën ,,Dimitar Vllahov” në Gostivar, ka qenë i sulmuar fizikisht na 37- vjeçari H.B gjithashtu nga Gostivari.

Për një kohë të shkurtë personi H.B. është arestuar në Stacionin policorë Gostivar, rasti tërësisht është zbardhur dhe ndaj tij është përgaditur parashtresë adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *