Sulm fizik në Gostivar, policia arreston banorin e Shkupit

Sulm fizik në Gostivar, policia arreston banorin e Shkupit

Policia ka arrestuar në pikën pagesore në Gostivar B.A. 21 vjeç nga Shkupi, i cili është denoncuar në polici nga ana e S.V. 21 vjeç nga Gostivar.

Në bulevardin “Goce Dellçev”, pas një zënke verbale gostivarasi ka qenë i sulmuar fizikisht nga shkupjani dhe një person tjetër”, thonë nga policia.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të inicohet parashtresë adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *