Sulmoi fizikisht banorin e Reçanit, N.J nga Vërtoku do të ballafaqohet me parashtresë adekuate

Sulmoi fizikisht banorin e Reçanit, N.J nga Vërtoku do të ballafaqohet me parashtresë adekuate

Mbrëmë (1 mars), dhjetë minuta pas mesnate, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar e kanë privuar nga liria 58-vjeçarin N.J. nga Vërtoku i Gostivarit, i cili rreth orës 21:40 në objektin e tij hotelierik e kishte sulmuar fizikisht personin J.M. (46) nga Reçani i Gostivarit, i cili sipas denoncimit gjithashtu kishte përdorë edhe mjet prej qelqi me të cilën e kishte goditur personi J.M.

Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar, kurse ndaj të pandehurit N.J. do të përgatitet parashtresë adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *