Sulmon bashkëfshatarin, banori i Gradecit përfundon në pranga të policisë

Sulmon bashkëfshatarin, banori i Gradecit përfundon në pranga të policisë

Gjashtëdhjetë e dy vjeçari M.S. nga Gradeci i Gostivarit, dje (7 janar) në ora 12:25 në SPB Tetovë ka raportuar se një orë më herët në fshat kishte qenë i sulmuar fizikisht nga bashkëfshatari i tij Q.B. (53), me të cilin kishin pasur marrëdhënie të prishura për një kohë të gjatë.

Q.Б. është ndalua në Stacionin Policor Gostivar, me çrast atij iu konfiskuan pistoleta dhe pushka e gjuetisë, të cilat i posedonte me licencë.

Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *