Taravari:  8 rrugë për 4 muaj

Taravari: 8 rrugë për 4 muaj

Sot rruga “Sedek Kostovski” e transformuar plotësisht.

Nga hekurudha në hyrje të fshatit Çajlë deri te kryqëzimi i dytë, me gjatësi 680 metra, e asfaltuar dhe e shenjëzuar.

Falë punës së pandërprerë gjatë gjithë kohës, po bëhet asfaltimi i shumë rrugëve në brendësi të qytetit dhe fshatrave, derisa të na lejojnë kushtet atmosferike , shkruan në facebook kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

131623387_10224495403953688_3040671458147016661_n

131629596_10224495407793784_2078944223941012773_n

131639727_10224495405553728_673744165912088281_n

131642700_10224495404033690_1562568646315352858_n

131648351_10224495405033715_2357844922855414313_n

131658986_10224495404513702_9180937559867024784_n

131891734_10224495408513802_8402028045777854664_n

131896949_10224495406953763_884505064079999307_n

131904884_10224495408073791_3824450539907690879_n

131904942_10224495407433775_6836568822550148512_n

131912550_10224495408753808_8900193317986404477_n

131932404_10224495406713757_4022463449969422133_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *