Taravari: Koalicioni ASH-AAA, në epërsi të madhe

Taravari: Koalicioni ASH-AAA, në epërsi të madhe

Shefi i shtabit zgjedhor të ASH-së, Arben Travari në një pres-konferencë të para pak çasteve, ka thënë se kanë dalur fitues në këto zgjedhje.

“Koalicioni ASH-AAA, në epërsi të madhe, edhe përskaj shantazheve dhe presioneve të mëdha që na janë bërë dhe që nuk kishim anëtarë në Komisionet zgjedhore”, tha mes tjerash Taravari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *