Të gjithë në premierën e “Spectre”

Të gjithë në premierën e “Spectre”

Pas muajsh filmime, intervista, erdhi koha për t’i treguar botës filmin e ri të agjentit 007, “Spectre”. Daniel Craig, aktori i gjashtë në këtë rol është një nga spiunët James Bond më të dashur dhe u shfaq mjaft shik në premierën në London’s Royal Albert Hall.

Ai shoqërohej nga koleget e tij Lea Seydoux dhe Monica Bellucci për shfaqjen e filmit të 24-të të spiunit më të famshëm. Të pranishëm ishin Duka dhe Dukesha e Kembrixhit, William dhe Kate, si dhe princi Harry.
Sigurisht që nuk mungonte as Sam Smith, këngëtari i kolonës zanore të Spectre, “Writing on the Wall”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *