Të hënën organizohet aksion gjakdhurimi në Gostivar, ka nevojë për grupën “0 negativ”

Të hënën organizohet aksion gjakdhurimi në Gostivar, ka nevojë për grupën “0 negativ”

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut – Organizata Komunale Gostivar dhe Instituti për Transfuziologji në Gostivar organizon aksion gjakdhurimi.

“Më datë 16.03.2020 e hënë nga ora 08:30 – 14:00 aksioni do të relizohet në hapsirat e Qendrës për Transfuziologji Gostivar. Gjithashtu i ftojmë të gjithë gjakëdhuruesit me grupën e gjakut 0- (negativ) të dhurojnë nga gjaku i tyre për shkak të nevojave të cilët paraqiten”, thonë nga Kyqi i Kuq i Gostivarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *