Tensioni mes dy Koreve, bisedime të nivelit të lartë

Tensioni mes dy Koreve, bisedime të nivelit të lartë

Koreja e Veriut dhe ajo e Jugut do të mbajnë bisedime të nivelit të lartë, pavarësisht tensionit në rritje mes dy vendeve. Lajmi raportohet nga mediat e Koresë së Jugut.

Sipas agjencisë kineze të lajmeve, Xinhua, bisedimet do të mbahen në fshatin e armëpushimit, Panmunjom. Informacioni është dhënë nga Shtëpia Blu (Cheong Wa Dae), zyra ekzekutive e presidentit të Koreë së Jugut, në Seul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *