Tërmet në Greqi, dridhet Ohri, Manastiri e Resnja

Tërmet në Greqi, dridhet Ohri, Manastiri e Resnja

Rrjeti sizmologjik telemetrik i Republikës së Maqedonisë, mbrëmë në orën 22:39 dhe në orën 22:41 ka regjistruar dy tërmete, epiqendrat e të cilave gjenden në Greqinë fqinje, rreth 35 kilometra në jug të Manastirit.

Sipas të dhënave të deritanishme, ky tërmet është ndjerë në Ohër, Manastir dhe Resnje me intensitet prej katër ballëve sipas Shkallës evropiane makro-sizmike-1998, kumtoi Observatori sizmik pranë Fakultetit matematiko-natyror në Shkup.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *