Tërmeti në Manastir

Tërmeti në Manastir

Në Manastir sot në mëngjes në orën 6:25 të mëngjesit është ndjerë tërmet, epiqendra e të cilit gjendet në Greqinë fqinje, 35 kilometra në jug të Manastirit.

Observatori Sizmologjik pranë Fakultetit të Shkencave Natyrore kumtoi se tërmeti ishte me një fuqi prej 3.7 të shkallës sipas Rihterit, ndërsa në Manastir dhe Resnjë u ndje me një intensitet prej tre deri në katër gradë sipas shkallës makro-sizmike evropiane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *