Tragjedi në Francë, vdesin 42 persona në aksident

Tragjedi në Francë, vdesin 42 persona në aksident

Të paktën 42 persona e kanë humbur jetën pas përplasjes së një kamioni dhe një autobusi  në jug-perëndim të Francës.

Të dy automjetet raportet të jenë ndeshur në  qytetin e Puisseguin, pranë Libourne në rajon Gironde, në lindje të Bordos.

Gazeta Sud Ouest raporton se autobusi po transportonte njerëz të moshuar të cilët ishin kishin përfunduar në pushimet.

Kjo është  fatkeqësia më e rëndë e komunikacionit që ka ndodhur në këtë vend që nga ajo e  Beaune-së në vitin 1982, në të cilën vdiqën 52 persona, raporton BBC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *