Tre minoren nga Dobërdolli sulmojnë bashkëmoshatarët e tyre në Gostivar

Tre minoren nga Dobërdolli sulmojnë bashkëmoshatarët e tyre në Gostivar

Më 16 gusht rreth orës 21, L.N 32 vjeçar nga Gostivari, në SPB – Tetovë ka paraqitur se diku rreth orës 19, në lagjen Maleardi, djali I tij minoren së bashku me disa shokë të tij, janë sulmuar fizikisht nga tre bashkëmoshatar të tyre, të cilët gjatë sulmit kanë shfrytëzuar edhe mjete të forta.

Menjëherë pas ngjarjes, tre sulmuesit të moshës 15 dhe 16 vjeçe, të gjithë nga fshati Dobërdoll I Gostivarit, janë identifikuar dhe më pas janë privuar nga liria. Ata janë mbajtur në Stacionin Policor ku është biseduar për rastin në fjalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *