TV GLOBI: Riformatim i faqes zyrtare onnline. Risi për lexuesit nga smartphonët

TV GLOBI: Riformatim i faqes zyrtare onnline. Risi për lexuesit nga smartphonët

Nga sot në faqen zyrtare të televizionit tonë www.globi.mk do të mund të shfletoni shumë më lehtë pas riformatimit të tërësishëm të faqes. Tashmë me shumë pak qasje në internet ju mund të hapni lehtësisht shfletuesin, të klikoni www.globi.mk dhe të informoheni me të gjitha të rejat e fundit gjatë ditës dhe gjithë javës, gjithashtu ju mund të shikoni programin e TV GLOBI online në www.globi.mk/live. Ju mund të gjeni edhe emisione të ndryshme dhe intervista të realizuara nga gazetarët dhe stafi jonë teknik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *