U soll keq me Policinë, arrestohet 28 vjeçari nga Shkupi

U soll keq me Policinë, arrestohet 28 vjeçari nga Shkupi

Mbrëmë (10 dhjetor) rreth orës 23 e 35 minuta, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar e kanë arrestuar personin V.T. (28) nga Shkupi, i cili kishte treguar sjellje agresive deri sa pjestarët e policisë kanë qenë duke ndërmarë masa.

Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *