U sollën keq ndaj Policisë, arrestohen babë e birë nga Kriva Pallanka

U sollën keq ndaj Policisë, arrestohen babë e birë nga Kriva Pallanka

Dje (5 janar) rreth orës 12.40, pjestarë të policisë nga SPB Tetovë – DPB Gostivar, në magjistralen Kërçovë-Gostivar kanë privuar nga liria personin Z.P. (47) nga Kriva Pallanka dhe djalin i tij për arsye se të njëjtit kanë treguar sjellje agresive ndaj policëve të cilët ishin duke kryer veprime zyrtare.

“Të njëjtit janë ndaluar në Stacionin policorë dhe pasi çështja të dokumentohet plotësisht, kundër tyre do të ngrihet padi adekuate penale”, thuhet në njoftimin e policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *