Vazhdojnë projektet infrastrukturore në SH.F. “Përparimi” – Çegran

Vazhdojnë projektet infrastrukturore në SH.F. “Përparimi” – Çegran

Përmes një njoftimi në facebook, udhëheqësia e Shkollës Fillore Përparimi në Çegran kanë njoftuar fillimin e punimeve në oborin e shkollës, me saktësisht: Regullimi i Pjesës së përparme (Parkut) të Shkollës Periferike, me murrë të gjallë, mbjellja e drunjëve, hapja e një rruge e cila do të lidhë shkollën me dy rrugët anësore si dhe rregullimi i një vendë parkimi!

Këto punime realizohen me mjetet e grumbulluara nga një bashkëpunim mes prinderve, mësuesve dhe udhëheqësisë së shkollës.

Për më shumë lexoni postimin e plotë:

Untitled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *