Vetëm një banor i Gostivarit ka shkelur kufizimin e lëvizjes gjatë 24 orëve të kaluara

Vetëm një banor i Gostivarit ka shkelur kufizimin e lëvizjes gjatë 24 orëve të kaluara

Gjatë 24 orëve të fundit, vendimin për lëvizje të kufizuar e ka shkelur vetëm një banor i Gostivarit. Ai është arrestruar dhe mbajtur në Stacionin Policor në Gostivar, prej ku do ti përgatitet parashtresë adekuate.

Gjtë kësaj pariudhe numri i përgjithshëm i personave në karantinë shtetërore në Gostivar është 160. Policia ka kryer kontrollë te 25 persona nga Gostivari të cilët me vendim nga Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor dhe Sanitar janë në izolim, mesin e të cilëve ka katër persona të rinj. Dy herë në ditë kontrollohen edhe 63 persona që ndodhen në vetë-izolim, prej të cilëve vetëm njëri është i ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *