Vijojnë punimet në rrjetin e kanalizimit fekal në fshatin Çajlë

Vijojnë punimet në rrjetin e kanalizimit fekal në fshatin Çajlë

Me intensitet të lartë po punohet në rrjetin e kanalizimit fekal në fshatin Çajlë.

Deri më tani janë kryer 550 metra gjatësi nga gjithsejtë 850 metra të planifikuara. Thellësia e kanalizimit shkon, varësisht nga vendi, 2.5 deri në 3 metra, me gypa Fi-400.

Edhe ky projekt po shkon drejtë përfundimit dhe sipas dinamikës, punimet në terren pritet të përfundojnë në kohë.

117983527_10223562309026898_1743956345660022634_n

118064321_10223562310906945_3098509502807528663_n

118137131_10223562308706890_4818178634987665870_n

118154190_10223562309426908_6956305562224693419_n

118192742_10223562310226928_3560265813681090633_n

118220868_10223562308426883_8111920189858124290_n

118242648_10223562310706940_6495041223351339007_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *