Virusi Korona, në izolim shtëpiak ka edhe qytetarë nga Gostivari

Virusi Korona, në izolim shtëpiak ka edhe qytetarë nga Gostivari

Në Gostivar mendohet se për shkak të virusit korona në izolim shtëpiak ndodhen me dhjetëra persona.

Me njërin prej tyre i cili ka udhëtuar nga Italia, Tv Globi gjatë ditës së sotme ka vendosur kontakt. Në një bisedë telefonike ai konfirmon se ndodhet në izolim në shtëpinë e tij nga dita e diel. Ka kryer edhe testin mbi virusin e ri, ndërsa rezultatet i kanë dalë negative.

Familja e tij është larguar nga shtëpia dhe pasi ndodhet i vetëm, atij i kanë përfunduar edhe ushqimet dhe gjësendet e tjera të nevojshme të përditshmërisë. Ai apelon institucionet kompetente t’i dalin në ndihmë, pasi të njejtit edhe i ka kontaktuar dhe ka kërkuar ndihmën e tyre.

Personi i izoluar thotë se ndjehet mirë me shëndet, nuk ka asnjë nga shenjat e virusit korona e as temperaturë të lartë trupore.

Në izlolim ndodhet që para dhjetë ditësh, ndërsa tre ditë ndodhet në izolim në shtëpinë e tij. Masa e izolimit i përfundon pas dy ditësh.

Siç meson Tv Globi, Kryqi i Kuq i Gostivarit pasditën e sotme i ka dërguar pesonit në fjalë ushqim dhe gjësende tjera të nevojshme. Ndryshe, për shkak të mos përhapjes së panikut, identiteti i tij nuk zbulohet edhe pse i njejti ka rezultuar negativ nga virusi korona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *