Vodhi trupin e vdekur të 25 vjeçarës

Vodhi trupin e vdekur të 25 vjeçarës

Policia nga Teksas, është duke hetuar një rast goxha të çuditshëm.

Ata po e kërkojnë një njeri që ka hyrë në një shtëpi funeralesh në San Antonio dhe ka vjedhur trupin e një gruaje 25 vjeçare, transmeton Klan Kosova.

I dyshuari kryesor është një burrë “i obsesionuar” që po kryente shërbimet e funeralit.

Julie Nicole Mott ka vdekur më 8 gusht pas një komplikimi nga fibroza cistike me të cilën është diagnostifikuar që prej moshës 2 vjeçare.

Polica është shprehur që pas shërbimeve të funeralit më 14 gusht, dikush hyri në një suit private në Mission Park Funeral Chapel North, dhe arriti që të tërheq jashtë trupin e vdekur të Julie.

Mungesa e trupit të saj është vënë re të nesërmen, që për koicidencë ishte ditëlindja e saj e 26-të.

Familja kishin vendosur që trupin e Julie të mos e varrosin sipas mënyrës tradicionale, port a djegin trupin e saj.

E pronari i kësaj shtëpie që kryen shërbime funeralësh, beson që ishte pikërisht kjo arsya pse u zhduk trupi i 25 vjeçares.

“Mendojë që këtë e ka bërë dikush që nuk beson në procesin e djegies së trupit, por që donte një varrim tradicional”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *