Vrau elefantin që peshon 54 mijë kg

Vrau elefantin që peshon 54 mijë kg

Një gjuetar ka vrarë një prej elefantëve më të mëdhenjë të Zimbabave, vetëm disa muaj pas vrasjes së luanit të famshëm Cecil.

Mendohet që elefanti ishte në mes të moshës 40 dhe 60 vjeç, dhe është duke u cilësuar si një prej elefantëve më mëdhenjë të vrarë në këto 30 vjetët e fundit.

Ky elefant ka peshuar 54 mijë kilogram, një peshë që është e jashtëzakonshme edhe për elefantët afrikan, transmeton Klan Kosova.

Në një fotografi që është shkrepur menjëherë pas gjuajtjes së tij, mund të shihet gjuetari dhe ciceroni i tij që shtrëngojnë duart në shenjë triumfi.

Kjo ka nxitur reagime të avktivistëve për të drejtat e kafshëve, të cilët edhe disa muaj më parë kanë reagur për vrasjen e luanit Cecil.

image002.png

image001.png

Cecil the lion's killer revealed as American dentist Walt Palmer. Cecil the lion - the most famous creature in one of Zimbabwe's national parks - was killed by an American hunter who has boasted about shooting a menagerie of animals with his bow and arrow, The Telegraph can reveal. Walter Palmer, a dentist from Minnesota, is believed to have paid £35,000 to shoot and kill the much-loved lion with a bow and arrow. The animal was shot on July 1 in Hwange National Park. Picture taken without permission at request of news desk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *