Windows 10, Microsoft tani do t’ju paguajë

Windows 10, Microsoft tani do t’ju paguajë

Microsoft ka nisur një fushatë të re promocionit të quajtur Easy Trade Up. Fushata e re online është projektuar për të inkurajuar njerëzit të kthejnë kompjuterin e tyre të vjetër në sistemin operativ Windows 10.

Microsoft ka premtuar se do të japë 100 paund për çdo kompjuter të ri që instalon 10-tën. Kompania ofron gjithashtu 50 paund për çdo kompjuter që kushton mes 349- 348.99 paund dhe mjaft oferta të tjera Çdokush që ka blerë një kompjuter të ri Windows mes 6 tetorit deri më 27 tetor 2015 është i pranueshëm për përditësimin me Windows 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *