Zaev: Bombat vazhdojnë nëse nuk zgjidhet në kohë prokurori special

Zaev: Bombat vazhdojnë nëse nuk zgjidhet në kohë prokurori special

Lideri i LSDM-sw, Zoran Zaev theksoi se për partinë është e qartë dilema nëse deri me 15 shtator do të zgjidhjet prokurori special dhe nëse në afatin e përcaktuar, prokurori nuk zgjidhet, bombat vazhdojnë.

“ Kjo gjë duhet të ndodh. Garantuesit nga faktori ndërkombëtar janë këtu dhe nuk ka kthim mbrapa.

Pres që deri në zgjedhje të dalin edhe aktet e para hetuese për kreun e shtetit të përfshirë në krim. Amnisti të reja Maqedonisë nuk i duhen.

Askush nuk mund t`i ikë obligimeve të ndërmarra nga marrëveshja”, deklaroi Zaev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *