Zaev: Ka kohë për miratimin e Ligjit për prokurori publike

Zaev: Ka kohë për miratimin e Ligjit për prokurori publike

Ka kohë që të miratohet Ligji për prokurori publike, besoj se deri në fund të fundjavës, Qeveria mund ta dorëzojë ligjin mevërejtjet dhe sugjerimet e pranuara nga të gjithë grupet e deputetëve.

Parlamenti t’i shfrytëzojë tre ditët, të hënën, të martën dhe të mërkurën ta votojmë. Kjo nuk e shkel aspak datën për mbajtjen e zgjedhjeve, deklaroi lideri i LSDM-së dhe kryeministri i paradokohshëm, Zoran Zaev.

Ai theksoi se ka biseduar me të gjitha grupet e deputetëve dhe se janë shumë afër dhe mbetet vetëm ta shohin zgjidhjen e tërë përfundimtare që të pajtohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *