Zaev konfirmoi daljen e LSDM-së nga koalicioni “Qytetarët për Maqedoninë”

Zaev konfirmoi daljen e LSDM-së nga koalicioni “Qytetarët për Maqedoninë”

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev sot nga Struga e vërtetoi informacionin për daljen e LSDM-së nga koalicioni “Qytetarët për Maqedoninë” gjegjësisht se zyrtarisht i kanë informuar organizatat qytetare për ndarjen e tyre formale.

“I falënderohemi për bashkëpunimin e shkëlqyeshëm. Është e ndershme që ata të kanë një rrol aktiv dhe të pavarur.

Opozita po futet në Parlament, me 20 tetor edhe në qeveri. Bashkëpunimet do të vazhdojnë për demokratizimin e shtetit, por jo edhe në koalicion”, deklaroi Zaev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *