Zbardhen 10 vjedhje të rënda, kallëzime penale për 4 vjedhës

Zbardhen 10 vjedhje të rënda, kallëzime penale për 4 vjedhës

Sektori për Punë të Brendshme Tetovë-Zyra e Jashtme për Çështje Penale Gostivar pastroi dhjetë vjedhje të rënda në banesa dhe shtëpi.

Të dyshuar dhe të raportuar penalisht se ata kanë kryer pesë vjedhje të rënda në apartamente në Gostivar janë H.M. (21), L.M. (21) nga Forina dhe M.S. (24) nga Çegrani. Tre personat, dyshohet se që nga mesi i tetorit deri në fund të nëntorit të këtij viti, kishin hyrë në apartamente, duke thyer bravat në dyert hyrëse dhe duke vjedhur para, stoli ari dhe orë dhe më pas gjësendet e vjedhura i kanë ndarë mes tyre.

Gjithashtu edhe personi F.R. (48) nga Reçani i Gostivari, është i dyshuar dhe penalisht i raportuar, për shkak të dyshimit se në muajin gusht dhe shtator të këtij viti, me përdorimin e forcës, ai ka kryer pesë vjedhje të rënda në shtëpitë në Gostivar, si dhe në fshatrat Zdunjë, Vrutok dhe Reçan, ku ai i njëjti kishte vjedhur produkte dhe mjete të ndryshme teknike. I njëjti më vonë i kishte shitur sendet e vjedhura njerëzve të tjerë me çmime më të ulëta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *