Zënkë e re mes kryetarit të ASH në Gostivar, Jeton Selimi dhe nënkryetarit të BDI, Nevzat Bejta

Zënkë e re mes kryetarit të ASH në Gostivar, Jeton Selimi dhe nënkryetarit të BDI, Nevzat Bejta

Një fotografi dhe një koment në internet portalin Time Out ka nxitur një zënkë të re midis ish-drejtuesit të degës së BDI-së dhe kryetarit Nevzat Bejta dhe kryetarit aktual të degës së Aleancës për Shqiptarët në Gostivar, Jeton Selimi. Kush dhe cili fotografoi në plazhet e Adriatikut dhe me çfarë qëllimi u bë fotografia ende nuk është shumë e qartë. Çështja është bërë lëndë e gjykatave kompetente, dhe organet hetimore tashmë janë duke punuar në të.

Këto ditë, në publik është shfaqur një foto që u komentua shumë dhe ishte arsyeja e shumë bisedave. Përkatësisht, është një fotografi në të cilën Nevzat Bejta është fotografuar me anëtarët e familjes së tij ndërsa ai ishte me pushime në vendin Gjiri I Lalëzit afër Durrësit. Pas publikimit, Bejta raportoi rastin në polici dhe deklaroi se dikush e kishte filmuar atë pa autorizim dhe kështu kishte shkelur privatësinë e tij.

Burime policore konfirmuan se Selimit iu dërgua një ftesë për të biseduar sot pas një raporti të paraqitur më parë. Drejtuesi i degës lokale të Aleancës për Shqiptarët, Jeton Selimi, konfirmoi se ai ishte në komisariat dhe kishte një bisedë. Ai thotë se nuk e ka bërë dhe nuk e ka publikuar fotografinë. Ai pretendon se paraqitja në polici ka një prapavijë politike.

Nëse rivaliteti politik dhe dëshira për hakmarrje do të shkojnë më tej, nuk dihet ende. Po ashtu, nuk dihet edhe personi që shkrepi fotografinë problematike. Por, është e qartë se në të njëjtën ditë, dy njerëz nga Gostivari e panë njëri-tjetrin në plazhet e detit Adriatik, që megjithatë nuk do ju lë kujtime të bukura për pushimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *