Zgjidhet Shtabi Qendror Zgjedhor i PDSH-së

Zgjidhet Shtabi Qendror Zgjedhor i PDSH-së

Sot, Partia Demokratike Shqiptare mbajti mbledhje të zgjeruar të Kryesisë Qendrore me kryetarët e degëve me ç’rast u formua dhe u zgjodh Shtabi Qendror i cili do të udhëhiqet nga sekretari gjeneral i PDSH-së Sali Ajdini.

Ndërsa, për anëtarë të shtabit u zgjodhën: Luan Tresi, Driton Ibishi, Bilall Lutfiu, Rametulla Kuçi, Musadik Beqiri dhe Fatmire Isaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *