Fronti Evropian refuzon të votoj kryeparlamentarin shqiptar, lëshon sallën e Kuvendit

Fronti Evropian siç duket ka vendosur të mos votoj kryeparlamentarin shqiptar të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut Afrim Gashin, i cili është propozuar nga shumica parlamentare si kryetar i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut.

Fronti Evropian i kryesuar nga BDI-ja, me urdhër të Ali Ahmetit, Ziadin Sela dhe Menduh Thaçit ka lëshuar sallën e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut duke bojkotuar propozimin për të votuar Afrim Gashin, një shqiptar në krye të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut.