Intervistë me z. Muamet Hoxha – zëdhënës i Qeverisë së RMV

Shfuqizimi i orës policore, hapja e restoranteve dhe kafeneve, hapja e kufijve dhe protokollet shëndetësore janë temat për tëcilat bashkëbiseduam me z. Hoxha.